[Neos] Installation failed (Webfaction)

Andy Wigham andrew.wigham at gmail.com
Wed Aug 6 18:37:53 CEST 2014


Hi Guys,

I am attempting to install Neos 1.1 on my webhost (Webfaction).

When i go to mydomain/setup I get the following stack trace error. Can anyone offer any pointers as to what might be wrong here?

Error :-

Fatal error: Uncaught exception 'InvalidArgumentException' with message 'The "HTTP" status header must be set via setStatus().' in /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Framework/TYPO3.Flow/Classes/TYPO3/Flow/Http/Headers.php:103 Stack trace: #0 /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Framework/TYPO3.Flow/Classes/TYPO3/Flow/Http/Headers.php(54): TYPO3\Flow\Http\Headers->set('Http-X-Forwarde...', 'http') #1 /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Framework/TYPO3.Flow/Classes/TYPO3/Flow/Http/Headers.php(81): TYPO3\Flow\Http\Headers->__construct(Array) #2 /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Framework/TYPO3.Flow/Classes/TYPO3/Flow/Http/Request.php(73): TYPO3\Flow\Http\Headers::createFromServer(Array) #3 /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Framework/TYPO3.Flow/Classes/TYPO3/Flow/Http/Request.php(167): TYPO3\Flow\Http\Request->__construct(Array, Array, Array, Array) #4 /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Application/TYPO3.Setup/Classes/TYPO3/Setup/Core/RequestHandler.php(58): TYPO3\Flow\Http\Requ in /home/karnage/webapps/ybneos/neos/Packages/Framework/TYPO3.Flow/Classes/TYPO3/Flow/Http/Headers.php on line 103


More information about the Neos mailing list