[TYPO3-UG Dutch] fatal error bij regulartext in blad "nieuw content element"

C.C.N. Pols c.pols at chello.nl
Fri Nov 5 21:54:19 CET 2010


Hallo allemaal
Nou, dan meer eens kijken of dit de methode is....hopelijk niet weer een nieuw draadje...:-)) Ik had al een poging gedaan om te antwoorden dat mijn probleem inmiddels is opgelost, maar ook die melding resulteerde weer in een nieuw topic.
Het was mij niet duidelijk dat je dan moet antwoorden op je eigen eerste topic (tenminste dat hoop ik...anders weet ik het echt niet meer) ik ben geen IT specialist, laat staan programmeur.

wat betreft mij issue:
Geen vage hoster of vreemde installatie...gewoon een nieuwe gebruiker die niet helemaal snapt hoe het werkt...maar ja, daar heb je dan zo'n forum voor....
Het antwoord van Jacco was helemaal perfect, ik had alleen niet begrepen dat je dan wel even de rust en tijd moet nemen. Na ongeveer een half uurtje werkte alles zoals het hoort. Inmiddels ben ik volop aan het leren hoe Typo3 werkt. Ik heb dus ook geen enkele ondersteuning van de hoster nodig gehad. (zou me ook eigenlijk hebben verbaasd)

Ik wil iedereen danken voor het meedenken en ik hoop dat het nu allemaal goed gaat werken, de eerste resultaten stemmen hoopvol!:-))

groet,
Cees





More information about the TYPO3-UG-Dutch mailing list