[TYPO3-UG Dutch] Update Typo3 4.7. to 6.2 missende CE images

"HocomAdvies [  Wiechert Hooghwinkel "HocomAdvies [  Wiechert Hooghwinkel
Mon Nov 16 08:21:29 CET 2015


Oplossing voor de missende afbeeldingen gevonden. Blijkbaar had de install wizard niet alles goed verwerkt. 

Door onderstaand gedeelte in de LocalConfiguration.php uit te schakelen //  of weg te halen kun je de wizard opnieuw uitvoeren. Daarmee werd de koppeling met afbeelding en CE weer gelegd en werkt het weer. Handig om te weten en wellicht voor anderen ook een uitkomst bij upgrade problemen.

'INSTALL' => array(
		'wizardDone' => array(
			'TYPO3\CMS\Install\Updates\TceformsUpdateWizard' => 'tt_content:image,pages:media,pages_language_overlay:media',
			'TYPO3\CMS\Install\Updates\TruncateSysFileProcessedFileTable' => 1,
		),
	),


Regards,
Wiechert Hooghwinkel



> Op 12 nov. 2015, om 16:32 heeft HocomAdvies [ 🌷 Wiechert Hooghwinkel ] <info at hocom-advies.nl> het volgende geschreven:
> 
> Na een update van onze VPS naar Debian 8 om straks Typo3 7 te kunnen gebruiken, ontstaan wat problemen met oudere Typo3 versies. 
> Een site met Typo3 4.7 gaf diverse problemen o.a. met RealUrl en nog erger niet meer in kunnen loggen op de Backend. Met name het inloggen op de Backend was een probleem met de te nieuwe php5.6 versie. Daarom besloten om in een testversie de betreffende site te updaten naar Typo3 6.2. 
> 
> Na diverse trucks en aanpassingen lijkt het meest weer te werken. Op een aantal extensies na die uitgeschakeld moesten worden en RealUrl waar nog even op gepuzzeld moet worden.
> Maar een ding wat echt nog niet lukt is de foto’s die in de diverse CE elementen text of als CE afbeelding zijn geplaatst weer te geven. De Diverse CE staan nog in de pagina’s en in de list weergave zijn die ook aanwezig met een id. Echter als je de CE opent op de pagina dan staan er geen afbeeldingen in? En is er alleen de keuze om een nieuwe afbeelding toe te voegen of uit te kiezen. 
> 
> In de nog bestaande site komen de afbeeldingen uit: <img src=“typo3temp/pics/afbeelding.jpg <view-source:http://www.pizzajolly.nl/typo3temp/pics/pizzaoven_pizzajolly_houtgestookt_voor_thuis_f404a5562f.jpg>”/>  De originele afbeelding zijn nog aanwezig in /fileadmin/user_upload. 
> 
> Iemand een idee hoe dit aangepakt kan worden? Graag jullie gewaardeerde advies. Bedankt.
> 
> Met groeten,
> HocomAdvies
> 
> Wiechert Hooghwinkel
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> TYPO3-UG-Dutch mailing list
> TYPO3-UG-Dutch at lists.typo3.org
> http://lists.typo3.org/cgi-bin/mailman/listinfo/typo3-ug-dutch



More information about the TYPO3-UG-Dutch mailing list