[TYPO3-english] Migration 4.5 to 6.2 Bootstrap not found

Jigal van Hemert jigal.van.hemert at typo3.org
Thu Mar 12 10:31:22 CET 2015


On 11/03/2015 14:47, TSniper wrote:
> This is the full report in the php error log :
>
> [11-Mar-2015 14:16:30 Europe/Paris] PHP Fatal error:  Class
> 'TYPO3\CMS\Core\Core\Bootstrap' not found in
> C:\wamp\www\project\typo3\sysext\cms\tslib\index_ts.php on line 32
>
> [11-Mar-2015 14:16:30 Europe/Paris] PHP Stack trace:
>
> [11-Mar-2015 14:16:30 Europe/Paris] PHP   1. {main}()
> C:\wamp\www\project\index.php:0
>
> [11-Mar-2015 14:16:30 Europe/Paris] PHP   2. require()
> C:\wamp\www\project\index.php:83
>

It seems to me that you do not have a symlinked index.php in the site 
root but a copy of an old index.php file. The current index.php for 6.2 
is only 29 lines so a call from line 83 is impossible.

In the directory where the TYPO3 source is you can find a file 
INSTALL.md with installation instructions.

Since you are on Windows you have to use the mklink tool (Vista or 
newer) to make symlinks. You probably need to run the Command line as 
administrator to use mklink.

In your case the entire setup for symlinks would be:

mklink /D C:\wamp\www\project\typo3_src C:\path\to\the\TYPO3\files\
mklink /D C:\wamp\www\project\typo3 C:\wamp\www\project\typo3_src\typo3
mklink C:\wamp\www\project\index.php C:\wamp\www\project\typo3_src\index.php

-- 
Jigal van Hemert
TYPO3 CMS Active Contributor

TYPO3 .... inspiring people to share!
Get involved: typo3.org


More information about the TYPO3-english mailing list