[TYPO3-english] Issue with typo3/sysext/frontend/Classes/Controller/TypoScriptFrontendController.php

Christian Futterlieb christian at futterlieb.ch
Mon Jan 19 13:26:36 CET 2015


Hi Alex

I experienced similar errors after upgrading to 6.2. A simple server
reload (or restart) solved that every time. I guess because the php
internal caches/optimizers are reset during the reload.

Regards, Christian


On 19.01.15 13:12, Alex Nostadt wrote:
> Dear community,
> 
> today I have upgraded from Typo3 6.0.1 to 6.2.9. The upgrade wizard was
> almost successful. Except of following:
> 1. Migrate all RTE magic images from uploads/RTEmagicC_* to
> fileadmin/_migrated/RTE/
>> I did not copied them from live as we speak about Gigabytes.
> 2. Deprecated RTE properties in Page TSconfig
>> This should not be related to my issue so I ignore it until I have
>> fixed the blank page issue.
> 3. Update database schema: Modify tables and fields
>> Well, I have made changes offered by Database analyzer but the offer
>> will be displayed even after I executed the script.
> 
> However, the reason for this thread is a blank page in frontend.
> 
> Following error is in the error log:
> 
> ---------------------
> Mon Jan 19 12:21:23 2015] [warn] [client XXXX.XXXX.XXXX.XXXX] mod_fcgid:
> stderr: PHP Fatal error:  Call to a member function getHash() on a
> non-object in
> /var/www/[...]/typo3/sysext/frontend/Classes/Controller/TypoScriptFrontendController.php
> on line 4486
> ---------------------
> 
> I have already googled various strings such as "Typo3 getHash". the
> error message itself - with and without the page and more.
> 
> Does anyone have a clue or an idea what I could google to find a fix?
> 
> If you need further details don't hesitate to tell me.
> 
> I am thanksful for any help.
> 
> Kind regards,
> Alex



More information about the TYPO3-english mailing list