[TYPO3-english] TYPO3 error:

Dennis Vlaar woooha at live.nl
Tue Aug 10 12:16:11 CEST 2010


Hi Jigal,

As you wish.

Both path are the same. It's about the same path and the same file (ie t3lib/config_default.php).

Sorry for the typo in the main post. :S I also didn't fill in my subject cleanly, because I was too hasty.



> From: jigal at xs4all.nl
> Date: Tue, 10 Aug 2010 11:59:29 +0200
> To: typo3-english at lists.typo3.org
> Subject: Re: [TYPO3-english] TYPO3 error:
> 
> Hi wooha . ,
> 
> (Please use your real name on the TYPO3 lists!)
> 
> On 10-8-2010 11:25, wooha . wrote:
> > I have cleared the cache and I don't have a debug extension
> > installed.
> 
> Xavier said to clear (remove) the temporary files typo3conf/temp_CACHE*.
> This is something different than "clearing the cache".
> 
> >>> Fatal error:  Cannot redeclare xdebug() (previously declared in
> >>> /***/t3lib/config_default.php:489) in /***/config_default.php on
> >>> line 493
> 
> If this didn't help, give us a bit more information about the path of 
> /***/config_default.php file (you didn't give more of the path, but I 
> mean the second one you mentioned).
> 
> -- 
> Jigal van Hemert
> skype:jigal.van.hemert
> msn: jigal at xs4all.nl
> http://twitter.com/jigalvh
> _______________________________________________
> TYPO3-english mailing list
> TYPO3-english at lists.typo3.org
> http://lists.typo3.org/cgi-bin/mailman/listinfo/typo3-english
 		 	   		  


More information about the TYPO3-english mailing list