[TYPO3] bug in copy page?

ries van Twisk typo3 at rvt.dds.nl
Fri Nov 2 14:28:29 CET 2007


Nagita,

n the install tool you can enable sqlDebug.
After you enabled it then do a other copy/paste.
Then you can see what SQL was executed that failed.

Now we can only guess what is wrong (tt_address?? or.....)
With the correct SQL we will know...

Ries


On Nov 2, 2007, at 5:15 AM, Nagita Karunaratne wrote:

> Hi,
>
> Is there some bug in the copy page functionality? Or is it my system?
>
> I am getting this error when I try to copy and paste a page (into and
> after).
>
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------
> Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL
> result resource in /var/www/typo3_src-4.1.2/t3lib/ 
> class.t3lib_db.php on
> line 796
>
> Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
> (output started at
> /var/www/typo3_src-4.1.2/t3lib/class.t3lib_db.php:796) in
> /var/www/typo3_src-4.1.2/typo3/tce_db.php on line 225
>
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------
>
>
> But the copy process works despite this error.
>
> Thanks.
> _______________________________________________
> TYPO3-english mailing list
> TYPO3-english at lists.netfielders.de
> http://lists.netfielders.de/cgi-bin/mailman/listinfo/typo3-english

--
Ries van Twisk
Freelance TYPO3 Developer
email: ries at vantwisk.nl
web:   http://www.rvantwisk.nl/
skype: callto://r.vantwisk
Phone: + 1 810-476-4193








More information about the TYPO3-english mailing list