[TYPO3] Problem with tx-srfeuserregister

RAFA rafa at fundacionviladecans.org
Mon Mar 26 13:36:38 CEST 2007


HI,

I have a problem with the event onchangeCountry in the extension tx-srfeuserregister. The code that comes by default "javascript:window.document.getElementById(tx-srfeuserregister-pi1-fe_users_form).submit()" is substituted by "javascript:window.document.getElementById("tx-srfeuserregister-pi1-fe_users_form").submit()".

 

So the character ' is replaced with " and  a javascript error is thrown, the event doesn't work at all.

 

Some idea about what can he wrong?. It is occurring since I upgraded to version 4.1 and I have installed the last version of all extensions that I have in my site.

 

Thanks to everybody.

 

RAFAEL HERRERO ROMO

FundaciÓ Ciutat de Viladecans
C/Sant Climent, 8 Viladecans 08840 (Barcelona)
Tel. 93 6470055
Fax. 93 6470060
E-mail: rafa at fundacionviladecans.org <mailto:rafa at fundacionviladecans.org> 


Aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació privilegiada o confidencial i/o dades de caràcter personal, la difusió de les quals està regulada per la Llei Orgànica de Protecció de dades i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació de l'estat espanyol. Si vosté no és el destinatari indicat, no hauria de copiar o entregar aquest missatge a tercers. Si ha rebut aquest missatge per error o l'ha aconseguit per altres mitjans, li preguem que ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i procedeixi a la seva eliminació. 
Les opinions, conclusions i demés informacions incloses en aquest missatge que no estiguin relacionades amb assumptes professionals de la FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS, no són recolçades per la institució.


Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial y/o datos de carácter personal, cuya difusión está regulada por la Ley Orgánica de Protección de Datos y la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información de España. 
Si usted no es el destinatario indicado, no debe copiar o entregar este mensaje a terceros. Si ha recibido este mensaje por error o lo ha conseguido por otros medios, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su eliminación. Las opiniones, conclusiones y demás información incluida en este mensaje que no están relacionadas con asuntos profesionales de la FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS, no están respaldadas por la institución

 



More information about the TYPO3-english mailing list